top of page
majom átlátszó.png

A Nevem Pooolse, én kereskedem helyetted!

POOOLSE - "Mindenkinek készült, de nem mindenkinek való!"

A Pooolse Projekt legfőbb célja, hogy a crypto piac kiemelkedő hozamaiból MINDENKI részesülhessen, Te is - akkor is ha nem állnak közel hozzád a cryptok, s azok kereskedésével sem foglalkozol.

A platformról

A Pooolse figyeli a crypto piacot, a különböző idősíkokat és végzi a kereskedési tranzakciókat (neked semmilyen kereskedési paramétert nem kell megadnod). A Pooolse használata egyszerű, érthető, a napi hozamokat pedig a Pooolse walletedben követheted minden nap.

A Pooolse projekt nem más, mint egy NFT projekt, na de mi is olyan különleges benne?

A Pooolse NFT-k értékét teljes egészében a profi kereskedők által beállított, szintén díjnyertes Tradensea motorja növeli a megvásárolt NFT-k összegével történő automatikus kereskedések révén addig, amíg az NFT értékének a háromszorosát el nem éri - a napi hozam naponta kerül kifizetésre a Pooolse felhasználóinak.

A Pooolse kiváló megtakarítás diverzifikációs eszköz, ötvözve a rövid -, közép - és hosszútávú megtakarítás jellemzőit. Kiemelkedő hozamai eredményeként egy igazán attraktív alternatívát jelent a hagyományos megtakarítási instrumentumokkal szemben, amely segít az infláció okozta elértéktelenedéstől megvédeni pénzedet!

bottom of page