top of page
majom átlátszó.png

Építs hosszútávra szóló passzív jövedelmet!

Érdekes lehet a Pooolse szerinted másnak is?

Széles az ismerősi avagy Ügyfélköröd?

A Pooolse jutalmazza azon felhasználóit, akik bővíteni tudják az eszköz felhasználói körét. Erre szolgál a Pooolse kiváló Affiliate Programja. 
Ehhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni a következő linkre kattintva.

A platformról

A Pooolse figyeli a crypto piacot, a különböző idősíkokat és elvégzi a kereskedési tranzakciókat (neked semmilyen kereskedési paramétert nem kell megadnod). A Pooolse használata egyszerű, érthető, a napi hozamokat pedig a Pooolse walletedben követheted minden nap.

A Pooolse projekt nem más, mint egy NFT projekt, na de mi is olyan különleges benne?

A Pooolse NFT-k értékét teljes egészében a profi kereskedők által beállított, szintén díjnyertes Tradensea motorja növeli a megvásárolt NFT-k összegével történő automatikus kereskedések révén addig, amíg az NFT értékének a háromszorosát el nem éri - a napi hozam naponta kerül kifizetésre a Pooolse felhasználóinak.

A Pooolse kiváló megtakarítás diverzifikációs eszköz, ötvözve a rövid -, közép - és hosszútávú megtakarítás jellemzőit. Kiemelkedő hozamai eredményeként egy igazán attraktív alternatívát jelent a hagyományos megtakarítási instrumentumokkal szemben, amely segít az infláció okozta elértéktelenedéstől megvédeni pénzedet!

bottom of page