top of page

ÚJ DIGITÁLIS GYŰJTEMÉNYEKET dob piacra a FIFA: MINDEN, AMIT TUDNI ÉRDEMES

  • A FIFA elindítja a FIFA+ Collect with Modex szolgáltatást, amely a 2023-as FIFA Klubvilágbajnokság digitális gyűjteményeit mutatja be.

  • A gyűjthető tárgyak egyedülálló élményeket kínálnak, beleértve a 2026-os labdarúgó-világbajnokság döntőjére szóló jegyeket.

  • Ez a kezdeményezés jelentős lépést jelent a sportrelikviák és a fejlett digitális technológia ötvözésében.A FIFA legutóbbi lépése a digitális pénzügyi ágazatban átütő lépést jelent azáltal, hogy a Modexszel együttműködve bevezette a kettős digitális gyűjtési rendszert a FIFA+ Collecten. Ez a kezdeményezés megnyitja az utat a technológia és a sport avantgárd ötvözete előtt, forradalmasítva a szurkolók labdarúgással kapcsolatos emléktárgyait.


FIFA+ Collect: Játékváltó digitális emléktárgyakban

Az együttműködés keretében bevezetett kollekció a várva várt szaúd-arábiai FIFA Klubvilágbajnokság előkészítése. Úttörő lépésként a FIFA+ Collect december 15-én 100 prémium digitális gyűjthető tárgyat bocsájt ki. Ezek nem az átlagos gyűjtemények; belépőt jelentenek a FIFA ritka világába, és lehetőséget kínálnak a birtokosoknak, hogy jegyet szerezzenek a 2026-os FIFA világbajnokság döntőjére™. Ez a bemutatkozó kiadás jól példázza a FIFA elkötelezettségét a futball történelmi vonzerejének és az innovatív digitális világ egyesítése iránt.

De ez csak a jéghegy csúcsa. December 19-én, amikor a FIFA klubvilágbajnokság a végéhez közeledik, további 900 digitális gyűjthető tárgyat tesznek elérhetővé. A Polygon hálózaton üzemeltetett és az OpenSea platformon elérhető gyűjtemények bemutatják az esemény legszebb pillanatait, a felejthetetlen pillanatokat és a legkeresettebb emléktárgyak digitális változatait tartalmazzák.


A klubvilágbajnokság: globális futballfiesta

A szaúd-arábiai Dzsiddában december 12-én kezdődő FIFA klubvilágbajnokság nem csak egy torna; ez egy globális futball-látványosság. Az idei tornán látható csapatok egy igazi nemzetközi kavalkád, amely magában foglaja a Manchester Cityt és minden olyan jelentős futballrégió képviselőit, mint a Fluminense (Brazília) és az Auckland City (Új-Zéland). A mezőnyt az Urawa Reds (Japán), León (Mexikó), Al Ahly (Egyiptom) és a rendezőváros hőse, Al Ittihad teszik teljessé, amely így a futball olvasztótégelyévé válik.

Romy Gai, a FIFA üzleti vezérigazgató-helyettese erről a hatalmas lépésről elmélkedik: „A Modexszel való átalakulás útjának megkezdése új szintre emeli a FIFA+ Collect platformot. Megalakulása óta óriási népszerűségre tett szert világszerte. Most a szurkolók világszerte birtokolhatják a futballtörténelem kézzelfogható darabját. Ezek a digitális gyűjthető tárgyak nem csak ajándéktárgyak; egy hidat alkotnak, amely egyedülálló, innovatív módon köti össze a rajongókat a sporttal, miközben előremozdítja a digitális gyűjteményi piacot.”


Francesco Abbate, a Modex vezérigazgatója egyetértett Gai-jal: „A FIFA digitális gyűjteményeinek megjelentetése egy kiváltság számunkra, amelyet nagyra becsülünk.

A FIFA klubvilágbajnokság körüli izgalom, a gyűjthető tárgyakkal párosítva, amelyek elérhetővé válnak a FIFA-világbajnokság döntőjéhez közeledve, lenyűgöző vonzerőt jelentenek a rajongók számára. Ez a kezdeményezés nem csak a gyűjthető tárgyakról szól; a rajongói interakció forradalmasításáról szól kedvenc játékosaikkal, csapataikkal és magával a játékkal.”

A Modex és a FIFA közötti együttműködés jól példázza a web3 technológiában rejlő lehetőségeket a rajongók mélyebb elköteleződésének elősegítésére és a részvételi lehetőségek kiterjesztésére. A FIFA+ Collect bemutatkozása a sportban fejlődő digitális környezet ékes bizonyítéka, újszerű lehetőségeket kínálva a rajongóknak, fokozva futballszenvedélyüket.forrás: Cryptopolitan


Comments


bottom of page