top of page

Egy elemző szerint a Cardano (ADA) 1478%-kal 10 dollárra emelkedik: Részletek

  • Egy elemző bikás álláspontot fogalmazott meg az ADA-val kapcsoaltban, amely szerint elérheti a 10 USA dollárt is;

  • Felidézte a legutóbbi piaci felfutást, amikor a Cardano még szenvedett és egyetlen okos szerződés sem állt készen az élesítésre;

  • Az elemző hangsúlyozta, hogy figyelemre méltó fordulat történt a Cardanón futó legnagyobb projektekkel.Egy közelmúltbeli tweetben egy figyelemreméltó kriptoelemző, „Psyclops” X felhasználónév alatt kifejezte lelkesedését a Charles Hoskinson által vezetett kriptoprojekt, a Cardano (ADA) iránt, amely szerint az ADA már a 10 dolláros ár felé vezető úton van. A Psyclops rendkívüli, az ADA-val kapcsolatos "bikás" hozzáállásának alapja a Cardano ökoszisztéma jelenlegi állapotán nyugszik.

Psyclops először az utolsó bikapiacra emlékezett. Kiemelte azokat a kihívásokat, amelyekkel a Cardano szembesült a késleltetett intelligens szerződések kapcsán, ahol egyetlen szerződés sem állt készen az élesítésre. Megjegyezte, hogy a késés a Cardano-alapú DEX-ek hiányához vezetett.

A kudarcok ellenére azonban Psyclops kiemelte, hogy az ADA a 2021-es bikapiac csúcsán végül elérte a valaha volt legmagasabb árszintjét 3.10 dollárnál.


Eközben Psyclops kihangsúlyozta, hogy a Cardano ökoszisztémán belül figyelemre méltó fordulat történt. Konkrétan az elemző rámutatott, hogy a decentralizált finanszírozás (DeFi), a RealFi és a közüzemi NFT ökoszisztéma-projektek sorozata már működik és fut a Cardanón.

Bár az igazi bikás felfutás még nem indult el a bikapiacon, azzal érvelt, hogy az ADA közelmúltbeli 0.6 dolláros régióba való felfutásának ünneplése „abszurd.” Ez a kijelentés azt sugallja, hogy a Cardano megdöbbentő csillagászati értékkel bír, s vitatja az 1 dollár alatti értéknek történő ujjongás alapját.


Egy kis szarkazmussal Psyclops elhessegette a jelenlegi izgalmakat, és kijelentette: „Ébresszen fel, amikor 10 dollárnál járunk.

A tweetje látványosan ábrázolja az ADA grafikonját: a diagramra egy nyíl van berajzolva, amely azt a csillagászati pályát ábrázolja, amelyen az ADA várhatóan elindul felfelé a következő hetekben, ahogy a bikapiac fokozatosan kibontakozik.

A CoinMarketCap adatai szerint az ADA több mint 65%-kal nőtt a november 12-i 0.3787 dolláros áráról 0.6323 dollárra. Nevezetesen, ha jelenlegi pozíciójáról 10 dollárra nőne, az 1478%-os százalékos növekedést jelentene.

Comments


bottom of page